Union Berlin mod Borussia Mönchengladbach – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Mönchengladbach rejser den kommende lørdag til Alte Försterei for at møde Union Berlin i en Tyskland Bundesliga kamp.

Union Berlin er nummer 18 i tabellen med syv point efter 12 kampe, mens Borussia Mönchengladbach rangerer som nummer 10 med 16 point efter 13 kampe.

Det er ikke sådan, at Union Berlin ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fire mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 25 mål imod, et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Borussia Mönchengladbach ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 19 mål ind, eller 1.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gang.

Union Berlin har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 12 kampe, hvori de noterede sig to sejre og ni nederlag i Tyskland Bundesliga. Union Berlin lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Borussia Mönchengladbach har indtil videre præsteret fire sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i Tyskland Bundesliga. Borussia Mönchengladbach bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 18 kampe
  • Union Berlin har i tabte 5 af de seneste 7 hjemme kampe ikke scorede et mål
  • Union Berlin var i tabte 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 8 af Union Berlin’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 20 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 22 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 10 Borussia Mönchengladbach udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Borussia Mönchengladbach scorede i deres seneste 17 udekampe
  • 6 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 8 udekampe havde over 5.5 mål
  • I 10 af de seneste 11 udekampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret

Form Union Berlin mod Borussia Mönchengladbach

Det er ikke helt skidt for Union Berlin, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 4-0 mod Bayer Leverkusen, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Augsburg. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Braga. Union Berlin har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Alte Försterei. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fem og indkasserede 13 mål.

Borussia Mönchengladbach har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Borussia Dortmund gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Hoffenheim, inden de senest spillede 0-0 mod Wolfsburg. Borussia Mönchengladbach kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 18 mål og scorede selv 16.

Union Berlin scorede elendige fem mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i Tyskland Bundesliga. De indkasserede samtidig 13 kasser. Som en kontrast hertil er Borussia Mönchengladbach det mest scorende udehold med 16 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 18.

Borussia Mönchengladbach noterede sig fem point efter en sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også ni selv.

Union Berlin vs Borussia Mönchengladbach – Seneste nyt

Union Berlin kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Borussia Mönchengladbach. Kevin Volland får en fridag fra Union Berlin-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Sheraldo Becker og Danilho Doekhi er alle ude af truppen, som Union Berlin tager imod Borussia Mönchengladbach med på Alte Försterei.

Borussia Mönchengladbach må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele to har skavanker af varierende art.

Nico Elvedi, Tomas Cvancara, Maximilian Woeber, Julian Weigl, Jordan Pefok, Tony Jantschke, Lukas Ullrich, Ko Itakura, Hannes Wolf, Tomas Cvancara, Jonas Omlin og Stefan Lainer bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Borussia Mönchengladbach, når de drager til Alte Försterei.

Union Berlin mod Borussia Mönchengladbach – indbyrdes historik

Union Berlin sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Borussia Mönchengladbach. Union Berlin ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Borussia Mönchengladbach. Union Berlin plejer at være ok med at møde Borussia Mönchengladbach, som de har besejret fem gange i deres seneste otte kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Alte Försterei.

Union Berlin scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Borussia Mönchengladbach i Tyskland Bundesliga. I seks af de tidligere otte kampe mellem Union Berlin og Borussia Mönchengladbach scorede begge hold.

Union Berlin mod Borussia Mönchengladbach Spiltips

Med bare ét mål i Tyskland Bundesliga på det seneste er Leonardo Bonucci ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Borussia Mönchengladbach sætter deres lid til, at Alassane Plea kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga.

Union Berlin høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. Borussia Mönchengladbach sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Union Berlin holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Borussia Mönchengladbach præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Union Berlin præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Borussia Mönchengladbach snittede 1.15 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Union Berlins seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.5 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i ni af de forrige ti kampe, som Borussia Mönchengladbach spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.