Union Berlin mod FC Koln i 1. Bundesliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Union Berlin som FC Koln ligger godt placeret midt i tabellen i 1. Bundesliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende fredag.

Som nummer 9 har Union Berlin formået at skrabe 38 point sammen for 27 kampe. Med 40 point har FC Koln for 27 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i 1. Bundesliga.

Motivationen bør være på plads hos Union Berlin, som kan overhale FC Koln i stillingen den kommende fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Alte Foersterei.

Når det kommer til mål, er Union Berlin ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

FC Koln vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål i e kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v FC Koln.

 • Union Berlin har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Union Berlin har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • I 7 af de seneste 8 udekampe FC Köln har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod FC Köln i 15 af de seneste 17 udekampe
 • FC Köln scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
 • FC Köln har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Union Berlin har spillet mod FC Köln har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Union Berlin kampe mod FC Köln var summen af mål over 2.5
 • Union Berlin har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod FC Köln
 • Union Berlin har vandt i 4 af 5 seneste kampe mod FC Köln
 • Union Berlin har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod FC Köln

Form Union Berlin mod FC Koln

Union Berlin fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Union Berlin i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Wolfsburg, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod VfB Stuttgart. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Bayern München, som satte sig igennem med 4-0.

FC Koln håber på yderligere point til samlingen.

FC Koln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Hoffenheim gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Bayer Leverkusen, inden de senest spillede 1-1 mod B. Dortmund.

Union Berlin v FC Koln Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 1. Bundesliga mellem Union Berlin og FC Koln fandt sted i marts 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bookmakerne har Union Berlin som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.43, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Union Berlin 41% chance for at banke FC Koln. En pointdeling betaler 3.15 i gevinst på oddset, hvor imod FC Koln udbetaler 3.05 i gevinst på oddset for en sejr. Union Berlin går ind til opgøret med en historik mod FC Koln, der siger 4-1-0 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 5 kampe mellem Union Berlin og FC Koln bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Union Berlin og FC Koln ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Alte Foersterei.

Union Berlin mod FC Koln – Formstærke spillere

Taiwo Awoniyi har været stærk for Union Berlin i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Koln håber, at Anthony Modeste kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.