Union Berlin mod Greuther Fürth i 1. Bundesliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Union Berlin er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Alte Foersterei den kommende fredag. Gæsterne fra Greuther Fuerth ankommer ikke med en formkurve i 1. Bundesliga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Som nummer 6 har Union Berlin formået at skrabe 50 point sammen for 31 kampe. Med 17 point har Greuther Fuerth for 31 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i 1. Bundesliga.

Greuther Fuerth går ind til kampen mod Union Berlin på fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Union Berlin ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Greuther Fuerth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v Greuther Fuerth.

  • Union Berlin har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i 9 af de seneste 11 kampe
  • Union Berlin vandt deres seneste 3 kampe
  • Union Berlin vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Union Berlin scorede i deres seneste 5 hjemmekampe
  • Greuther Fürth har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste udekampe
  • Greuther Fürth har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Greuther Fürth har ikke tabt deres seneste 3 udekampe
  • Greuther Fürth har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Greuther Fürth i de seneste 3 udekampe

Form Union Berlin mod Greuther Fuerth

Union Berlin fortsætter pointhøsten.

Union Berlin har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Eintracht med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod RB Leipzig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over RB Leipzig.

Greuther Fuerth håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Greuther Fuerth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af B. M’gladbach, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Hoffenheim. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Bayer Leverkusen, som satte sig igennem med 1-4.

Union Berlin v Greuther Fuerth Indbyrdes historik

Greuther Fuerth vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i december 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Union Berlin som favoritter til sejren i dette opgør på Alte Foersterei på fredag. Union Berlin møder Greuther Fuerth med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Union Berlin og Greuther Fuerth ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Alte Foersterei.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Union Berlin’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime.

Union Berlin mod Greuther Fuerth – Formstærke spillere

Det kører udmærket for Taiwo Awoniyi, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i hans seneste seks kampe, så Union Berlin håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Greuther Fuerth på fredag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Taiwo Awoniyi til at finde vej til netmaskerne her.