Union Berlin mod Hoffenheim i 1. Bundesliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Union Berlin og Hoffenheim, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 1. Bundesliga på Alte Foersterei på lørdag.

Union Berlin er placeret som nummer 7 i tabellen med 28 point efter 18 kampe. Hoffenheim ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 31 point ovenpå deres 18 opgør.

Hoffenheim er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Union Berlin, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Union Berlin ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hoffenheim rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v Hoffenheim.

 • Union Berlin scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Union Berlin har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
 • Hoffenheim har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Hoffenheim i 12 af de seneste 14 udekampe
 • Hoffenheim scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Hoffenheim vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Union Berlin har spillet mod Hoffenheim har begge hold scoret
 • Union Berlin har scoret imod i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Hoffenheim
 • I 3 ud af 4 seneste Union Berlin kampe mod Hoffenheim var antallet af mål over 3.5
 • Union Berlin har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Hoffenheim
 • Union Berlin har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Hoffenheim

Form Union Berlin mod Hoffenheim

Union Berlin drømmer om mere.

Union Berlin går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Freiburg, før de nedlage Bochum med 1-0. Mod Bayer Leverkusen blev der delt i porten i en 2-2 kamp.

Hoffenheim fortsætter pointhøsten.

Hoffenheim ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Bayer Leverkusen. Herefter var de oppe imod B. M’gladbach i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Augsburg, som blev nedlagt med 3-1.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Hoffenheim stadig af en smule mere værdi på oddset end Union Berlin. Bookmakerne giver Union Berlin 37% chance for at tage tre point mod Hoffenheim. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Union Berlin, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Hoffenheim betaler dig pengene 2.55 gange igen på oddset.

Union Berlin v Hoffenheim Indbyrdes historik

Sidste gang Union Berlin spillede imod Hoffenheim var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på PreZero Arena sluttede 2-2. Union Berlin går ind til opgøret med en historik mod Hoffenheim, der siger 1-2-2 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. De seneste 5 kampe mellem Union Berlin og Hoffenheim har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Union Berlin og Hoffenheim ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Alte Foersterei.

Flere mål i vente

Hold øje med Taiwo Awoniyi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Union Berlin, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Ihlas Bebou har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Hoffenheim, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.