Union og Ingvardtsen har blikket rettet mod Europa

Union Berlin er klare favoritter, når de har besøg af FC Köln lørdag den 13. marts kl. 15:30 på Alte Försterei i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.91 i gevinst på oddset. Union Berlin ligger nummer 7 i stillingen med 35 point efter 24 kampe. 13 point bagefter efter 24 kampe finder man FC Köln på en placering som nummer 14.

Det er snart nogle runder siden, at FC Köln senest smagte sejrens sødme i 1. Bundesliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Union Berlin.

Union Berlin bøjer sig ikke.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Union Berlin, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe sikrede Union Berlin sig en 1-0 sejr mod Freiburg, hvorefter de spillede 1-1 mod Hoffenheim for senest at spille 0-0 mod Arminia Bielefeld.

Hjemme har Union Berlin beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden december, hvilket selvsagt ikke er blændende. Men de går stadig ind til opgøret den kommende lørdag som favoritter til de tre point.

FC Koln drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Köln ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I FC Kölns 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod VfB Stuttgart, hvorpå fulgte et 5-1 nederlag mod Bayern München, mens de senest spillede 1-1 mod Werder Bremen.

FC Köln kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for FC Köln.

Union Berlin vs FC Koln h2h

Head-2-Head

Union Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2020 i 1. Bundesliga. Union Berlin vandt 100%, mens FC Köln vandt 0% af deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

  • Union Berlin er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Union Berlin ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Union Berlin er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Union Berlin kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Koeln har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • FC Koeln har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste FC Koeln kampe var antal mål UNDER 3.5.