Union Berlin mod Mainz 05 i 1. Bundesliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Begge klubbers placering i midten af 1. Bundesliga antyder en jævnbyrdig kamp, når Union Berlin på Alte Foersterei får besøg af Mainz 05.

Union Berlin indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 34 point efter 23 kampe. På de 23 runder Mainz 05 har afviklet, har de indsamlet 34 point og ligger nummer 8 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos Union Berlin, som kan overhale Mainz 05 i stillingen på lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Alte Foersterei.

Når det kommer til mål, er Union Berlin ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Mainz 05 har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v Mainz 05.

 • Union Berlin har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Union Berlin ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • I 8 af de seneste 9 udekampe Mainz 05 har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Mainz 05 i de seneste 10 udekampe
 • Mainz 05 scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Mainz 05 har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Mainz 05 tabte 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Union Berlin har har ikke tabt i 4 af 5 seneste kampe mod Mainz 05
 • Union Berlin har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Mainz 05
 • Union Berlin har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Mainz 05
 • I 3 ud af 4 seneste Union Berlin kampe mod Mainz 05 var antallet af mål under 3.5

Form Union Berlin mod Mainz 05

Union Berlin fortsætter skuffende resultater.

Union Berlin har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Augsburg, før B. Dortmund satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arminia Bielefeld, der satte sig igennem med 1-0.

Mainz 05 håber på yderligere point til samlingen.

Mainz 05 virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hoffenheim, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Freiburg, hvorpå Bayer Leverkusen blev besejret 3-2.

Union Berlin vs Mainz 05 – Seneste nyt

Union Berlin v Mainz 05 Indbyrdes historik

Union Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Union Berlin møder Mainz 05 med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 5 kampe mellem Union Berlin og Mainz 05 kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Union Berlin og Mainz 05 ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Alte Foersterei.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Manden med målnæsen

Hold øje med Taiwo Awoniyi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Union Berlin, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Jonathan Burkardt har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Mainz 05, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.