Yussufs og Leipzig fortsætter slingrekurs i Berlin

Union Berlin har fordel af hjemmebane på Alte Foersterei, når RB Leipzig kommer forbi på fredag til et opgør i 1. Bundesliga.

Med en placering som nummer 6 i stillingen har Union Berlin samlet 20 point efter 13 kampe. På 18 point befinder RB Leipzig sig rangeret som nummer 8 for 13 afviklede kampe.

Udover håneret og tre point har RB Leipzig også udsigt til at overhale Union Berlin i 1. Bundesliga stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende fredag, men motivationen vil være i top.

Når det kommer til mål, er Union Berlin ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v RB Leipzig.

  • Union Berlin har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Union Berlin har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Union Berlin kampe var antal mål OVER 3.5.
  • RB Leipzig ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i de seneste 10 udebane kampe i træk.

Form Union Berlin mod RB Leipzig

Union Berlin drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for RB Leipzig igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe formåede Union Berlin først at banke Hertha Berlin med 2-0. Herefter nedlagde de også Maccabi Haifa med 1-0, inden stimen stoppede mod Eintracht, der vandt en 2-1 sejr.

RB Leipzig drømmer om at stoppe ringe stime.

Union Berlin går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er alt eller intet for RB Leipzig i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Hoffenheim, hvortil de svarede igen mod Club Brugge i en 0-5 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-3 mod Bayer Leverkusen.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at RB Leipzig formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Union Berlin 25% chance for at banke RB Leipzig. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod RB Leipzig udbetaler 1.89 i gevinst på oddset for en sejr.

Union Berlin v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Bundesliga, da Union Berlin noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor RB Leipzig sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Union Berlin som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Union Berlin25% chance for at banke RB Leipzig. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod RB Leipzig udbetaler 1.89 i gevinst på oddset for en sejr. Union Berlin møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-3 for deres seneste 4 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Union Berlin og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Alte Foersterei.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Taiwo Awoniyi. Han er topscorer for Union Berlin med 8 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe. 

RB Leipzig krydser til gengæld fingre for, at Christopher Nkunku kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.