Union Berlin mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Union Berlin går ind på Olympiastadion til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Real Madrid på tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

De har kun været i stand til at notere sig to point indtil videre, og Union Berlin skal hæve niveauet, hvis de skal sikre sæsonens første sejr i Champions League.

Real Madrid går ind til deres sidste gruppekamp i Champions League turneringen i forrygende form med fem sejre på stribe. Det rækker selvfølgelig til en komfortabel førsteplads, så spørgsmålet er, hvor stor motivationen er til denne sidste kamp.

Det er ikke sådan, at Union Berlin ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fire mål i de foregående to opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 18 kampe
  • 8 af Union Berlin’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Union Berlin’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I 3 af de seneste 4 kampe Union Berlin har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Real Madrid scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Real Madrid var i vandt 10 af deres seneste 12 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Real Madrid var i vandt 9 af de seneste 11 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Odds til kampen mellem Union Berlin og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Union Berlin (4.00) | Uafgjort (3.80) | Real Madrid (1.80)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.35) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.38) | BTTS Nej (1.53)

Mangler du en bookmaker til Union Berlin mod Real Madrid? Få et risikofrit væddemål her.

Union Berlin vs Real Madrid – Seneste nyt

Union Berlin kan have op til tre fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Real Madrid. Kevin Volland får en fridag fra Union Berlin-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Sheraldo Becker og Danilho Doekhi er alle ude af truppen, som Union Berlin tager imod Real Madrid med på Olympiastadion.

Real Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele to har skavanker af varierende art.

Daniel Carvajal, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga, Arda Guler, Aurelien Tchouameni, Daniel Carvajal, Eder Militao og Thibaut Courtois bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Olympiastadion.

Lineup Union Berlin vs Real Madrid

Form Union Berlin mod Real Madrid

Union Berlin ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Augsburg. Herefter var de oppe imod Braga i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod B. M’gladbach, som blev nedlagt med 3-1.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-2 og 2-0 over SSC Napoli samt Granada. Serien blev dog bremset mod Real Betis i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Real Madrid har været fremragende til at komme på måltavlen i Champions League, ikke mindst på udebane. Frem til nu har de lavet fem kasser, hvilket gør dem til ligaens mest scorede udehold. De indkasserede samtidig tre mål.

Union Berlin mod Real Madrid – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Real Madrid med 1-0. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat den kommende tirsdag.

Union Berlin høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt en nederlag. Real Madrid burde være i stand til at komme på tavlen den kommende tirsdag, da Union Berlin ikke formåede at holde rent bur i deres seneste 10 kampe på Olympiastadion. Gæsterne præsterede rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Union Berlin mod Real Madrid – Hold øje med…

Sheraldo Becker har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Union Berlin satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Real Madrid kigger til gengæld mod Jude Bellingham i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Champions League.