Union Berlin mod SSC Napoli – Optakt, Spilfiduser, Odds

Union Berlin skal op imod SSC Napoli den kommende tirsdag i en kamp spillet på Olympiastadion. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er Union Berlin nummer fire med nul point, hvorimod SSC Napoli har tre point som nummer to.

Union Berlin kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste to kampe. De scorede to gange og indkasserede selv fire mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

SSC Napoli kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

  • Union Berlin tabte deres seneste 7 kampe
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 9 kampe
  • Union Berlin var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Union Berlin var i tabte 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • SSC Napoli scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • 7 af SSC Napoli’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 SSC Napoli kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I 6 af de seneste 8 kampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod SSC Napoli i 6 af de seneste 8 kampe

Odds til kampen mellem Union Berlin og SSC Napoli leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Union Berlin (4.00) | Uafgjort (3.30) | SSC Napoli (1.91)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.05) | Over 2.5 (1.75)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.10) | BTTS Nej (1.67)

Brug for lidt ekstra midler til Union Berlin mod SSC Napoli? Få et risikofrit væddemål her

Union Berlin vs SSC Napoli – Seneste nyt

Union Berlin kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp. Kevin Volland får en fridag fra Union Berlin-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alexander Schwolow, Mikkel Kaufmann, Jerome Roussillon, Josip Juranovic, Laurenz Dehl og Andras Schafer er blandt de seks spillere, som mangler for Union Berlin på tirsdag.

SSC Napoli ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Union Berlin.

Det er navne som Victor Osimhen, Andre-Frank Zambo Anguissa og Juan Jesus, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Olympiastadion.

Lineup Union Berlin vs SSC Napoli

Form Union Berlin mod SSC Napoli

Union Berlin har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Braga, før B. Dortmund satte sig igennem med 4-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod VfB Stuttgart, der satte sig igennem med 0-3.

SSC Napoli har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Real Madrid. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-3 til Fiorentina, for så at svare igen med en 1-3 sejr over Verona.

Union Berlin mod SSC Napoli – indbyrdes historik

Det er første gang Union Berlin står SSC Napoli overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Union Berlin var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort nul gange. De led også fem nederlag i denne serie. SSC Napoli sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. SSC Napoli præsterede to sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Union Berlin mod SSC Napoli – Formstærke spillere

Sheraldo Becker fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Champions League for Union Berlin. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på tirsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Victor Osimhen i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Champions League for SSC Napoli.