Ingvardtsens Union Berlin jagter europæisk billet

Såvel Union Berlin som VfB Stuttgart har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende lørdag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 1. Bundesliga yderligere i deres direkte duel. Union Berlin ligger nummer 7 i stillingen med 40 point efter 28 kampe. 1 point bagefter efter 28 kampe finder man VfB Stuttgart på en placering som nummer 9.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men VfB Stuttgart vil være opsatte på at overhale Union Berlin i stillingen i 1. Bundesliga med en sejr på lørdag.

Union Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Union Berlin, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe blev Union Berlin smadret af Eintracht i et 5-2 nederlag, hvorefter de tog en 1-1 uafgjort mod Hertha Berlin for senest at sikre en 1-1 uafgjort mod Bayern München.

Union Berlin har leveret godkendte resultater hjemme, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på lørdag.

VfB Stuttgart håber på yderligere point til samlingen.

VfB Stuttgart har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. VfB Stuttgart blev ydmyget af Bayern München i et 4-0 nederlag, hvorefter de fik en 1-0 sejr mod Werder Bremen, inden de tabte 3-2 til B. Dortmund i deres seneste kamp.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for VfB Stuttgart i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på lørdag, skal de finde noget ekstra frem.

Union Berlin vs VfB Stuttgart h2h

Head-2-Head

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Union Berlin og VfB Stuttgart senest mødte hinanden i 1. Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Alte Foersterei. Union Berlin går ind til opgøret med en historik mod VfB Stuttgart, der siger 0-1-0 for deres seneste kamp i 1. Bundesliga.

  • Union Berlin ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Union Berlin er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Union Berlin kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Union Berlin har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • VfB Stuttgart har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste VfB Stuttgart kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste VfB Stuttgart kampe var antal mål OVER 3.5;
  • VfB Stuttgart har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.