Union Berlin mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Union Berlin tager imod VfB Stuttgart på Alte Foersterei i runde 26 den kommende lørdag i 1. Bundesliga.

Union Berlin lægger beslag på placeringen som nummer 7 i 1. Bundesliga med 37 point for deres første 25 kampe. Differencen til VfB Stuttgart er 15 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 25 kampe.

Både Union Berlin og VfB Stuttgart har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 1. Bundesliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Union Berlin ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er VfB Stuttgart ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Union Berlin v VfB Stuttgart.

 • Union Berlin har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Union Berlin i 9 af de seneste 10 kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk VfB Stuttgart har spillet, har begge hold scoret
 • VfB Stuttgart har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 12 af de seneste 14 kampe
 • VfB Stuttgart tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
 • VfB Stuttgart scorede i deres seneste 5 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Union Berlin har spillet mod VfB Stuttgart har begge hold scoret
 • Union Berlin har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod VfB Stuttgart
 • Union Berlin har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod VfB Stuttgart
 • Union Berlin har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod VfB Stuttgart

Form Union Berlin mod VfB Stuttgart

Union Berlin drømmer om at stoppe ringe stime.

I deres seneste tre kampe formåede Union Berlin først at banke Mainz 05 med 3-1. Herefter nedlagde de også St. Pauli med 2-1, inden stimen stoppede mod Wolfsburg, der vandt en 1-0 sejr.

VfB Stuttgart fortsat skidt kørende.

VfB Stuttgart har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bochum sluttede 1-1, hvorpå et 2-1 nederlag mod Hoffenheim fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da B. M’gladbach blev nedlagt med 3-2.

Union Berlin v VfB Stuttgart Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 1. Bundesliga mellem Union Berlin og VfB Stuttgart fandt sted i abril 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Union Berlin som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Union Berlin 53% chance for at banke VfB Stuttgart. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod VfB Stuttgart udbetaler 3.90 i gevinst på oddset for en sejr. Union Berlin går ind til opgøret med en historik mod VfB Stuttgart, der siger 1-2-0 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Union Berlin og VfB Stuttgart ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Alte Foersterei.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Taiwo Awoniyi. Han har vist flaget for Union Berlin med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

VfB Stuttgart har til gengæld forhåbninger om, at Wataru Endo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.