Union Berlin mod Wolfsburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Union Berlin og Wolfsburg, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Tyskland Bundesliga på Alte Förstereiden kommende lørdag.

Union Berlin er nummer 15 i tabellen med 18 point efter 20 kampe, mens Wolfsburg rangerer som nummer 11 med 23 point efter 20 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Wolfsburgs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Union Berlin ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Wolfsburg vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Union Berlin er noteret for fem sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

Wolfsburg kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som ni nederlag i Tyskland Bundesliga. Wolfsburg spillede uafgjort i deres fire kampe i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Union Berlin har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 6 Union Berlin kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 7 Union Berlin kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Union Berlin’s seneste 12 kampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Union Berlin kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 6 kampe i træk Wolfsburg har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 17 af de seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 5 kampe i træk Wolfsburg har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 15 af de seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 15 af de seneste 17 udekampe

Form Union Berlin mod Wolfsburg

De seneste tre kampe har for Union Berlin givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Darmstadt med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod RB Leipzig. Deres seneste opgør, mod Mainz 05, indbragte et point i en1-1 kamp. Union Berlin vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også otte ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Wolfsburg på udkig efter en sejr. Mod FC Heidenheim spillede de 1-1, før de også delte point med FC Köln i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Hoffenheim. Wolfsburg kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

Wolfsburg noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også 11 selv.

Union Berlin vs Wolfsburg – Seneste nyt

Union Berlin kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Wolfsburg. Christopher Trimmel og Kevin Volland er ikke til rådighed for Union Berlin-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Josip Juranovic sidder over for Union Berlin i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Wolfsburg finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Det er navne som Aster Vranckx, Maxence Lacroix, Tiago Tomas, Patrick Wimmer, Kevin Paredes og Lukas Nmecha, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Alte Försterei.

Union Berlin mod Wolfsburg – indbyrdes historik

Union Berlin har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Alte Försterei mod Wolfsburg. Wolfsburg vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Union Berlin går til kampen mod Wolfsburg med en 2-3-4 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 22%.

Union Berlin scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Wolfsburg i Tyskland Bundesliga. Begge hold scorede i fire af de seneste ni kampe mellem Union Berlin og Wolfsburg.

Union Berlin mod Wolfsburg Spiltips

Benedict Hollerbach fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Tyskland Bundesliga for Union Berlin. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Lovro Majer i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga for Wolfsburg.

Union Berlin høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Wolfsburg sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Union Berlin. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Wolfsburg.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Union Berlin præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Wolfsburg snittede 1.32 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Union Berlins sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.