United mod United er lig med mål

Manchester United kan ramme et formidabelt lille rundt tal, når de torsdag aften lægger vejen forbi Bramall Lane i Sheffield. Her holder hjemmeholdet Sheffield United til, og der er ikke megen skarphed over “The Blades” i øjeblikket, hvorfor gæsterne blot ligger til 1.47 i gevinst på oddset. Chris Wilders tropper kan til gengæld spilles til 7.25 på oddset.

Sheffield United sikrede sig allerede for et par runder siden rekorden for den dårligste start på en sæson nogensinde i Premier League, og de har tabt yderligere to kampe siden. The Blades er med andre ord ved at sætte en, forestiller man sig, rekord, som kommer til at stå i årtier. Bare ét point efter 12 kampe. Så rykker man altså ned!

Manchester United fandt ingen vej igennem Manchester Citys bolværker i et dræbende kedsommelig lokal-derby, men på udebane har de taget fornemme ni sejre i træk i Premier League. Det lugter af nummer 10 mod Sheffield United.

Det er umuligt at finde en begrundelse for at spille på Sheffield United. De virker komplet tømt for energi og selvtillid, mens Manchester United er oppe på ni sejre i træk på udebane i Premier League. Spiller vi så to-tallet? Det kunne man gøre, hvis man stiller sig tilfreds med i omegnen af 1.50 på oddset. Vi tager istedet chancen på præcis tre mål i kampen til en langt sprødere pris på oddset. Ni af de seneste 12 kampe mellem disse to United-hold bød på præcis tre mål.

Flere interessante tips