Uruguay skal bremse formstærke Argentina i nabobrag

Med begge hold på jagt efter en placering i top 6, kæmpes der om vigtige point, når Uruguay tager imod Argentina på fredag. Uruguay kan før kampen den kommende fredag fremvise en placering som nummer 15 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Argentina, der kigger på kampen fra en plads som nummer 6. Efter 12 kampe afviklet er Uruguay placeret nummer 5 i stillingen med 16 point. Der er 9 points forskel til Argentina, der som nummer 2 har samlet 25 point sammen.

Uruguay v Argentina statistik og historik

Når det kommer til mål, er Uruguay ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs. 

Argentina kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Facts og finurligheder for Uruguay vs Argentina.

  • Uruguay ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Uruguay er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Uruguay kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Uruguay har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Argentina er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • Argentina er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Argentina har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Argentina har scoret i seneste 14 af 16 kampe.

Form Uruguay møder Argentina

Uruguay drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Uruguay i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Colombia, inden de først tabte 3-0 mod Argentina, siden 4-1 mod Brasilien.

Argentina i fantastisk form.

Argentina rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Argentina er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De opnåede først 1-1 mod Paraguay, før de sejrede 3-0 over Uruguay. De fulgte op på sejren med ny gevinst, denne gang mod Peru, der blev sat på plads i en 1-0 sejr.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Argentina som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Uruguay 32% chance for at tage tre point mod Argentina. Det svarer til, at man får 3.10 på oddset for sejr til Uruguay, mens uafgjort giver 3.10 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Argentina betaler dig pengene 2.30 gange igen på oddset.

Uruguay v Argentina Indbyrdes historik

Uruguay formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Argentina i deres seneste møde i gruppespillet. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 3-0 og 1-0 sejre. Uruguay går ind til opgøret med en historik mod Argentina, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe. Af de seneste 10 kampe mellem Uruguay og Argentina kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Manden med målnæsen