Uruguay mod Sydkorea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Uruguay og Sydkorea. Der er kick off den kommende torsdag på Education City Stadium.

Dette er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for både Uruguay og Sydkorea, hvorfor begge stadig er i højt humør. De vil kæmpe hårdt for at sikre en god start på turneringen. Mens hjemmeholdet Uruguay ligger nummer 14 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Sydkorea til kampen den kommende torsdag som nummer 28.

Form Uruguay mod Sydkorea

Uruguay har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Panama med 5-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Iran. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Canada. Uruguay var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Uruguay har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 13 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Sydkorea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Costa Rica, før de bankede Cameroun med 1-0. Senest blev Island nedlagt i en 1-0 sejr. Sydkorea var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Sydkorea har stået for 1.2 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på torsdag. De scorede 12 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Det ligner en sejr til Uruguay, når de på Education City Stadium åbner deres VM-turnering. De vil være skuffende, hvis ikke der venter tre point, men det kan blive en hård dyst for favoritterne. De har kniven på struben fra start, eftersom Sydkorea bliver stillet overfor en massiv opgave allerede i deres første FIFA VM kamp. Det vil være stærkt bare at minimere det ventede nederlag.

Uruguay ligner et hold, som er i stand til at bygge videre på deres nuværende momentum, når Sydkorea kommer forbi. Vi regner med, at førstnævnte vil være i stand til at sikre alle tre point her.

Facts og finurligheder for Uruguay v Sydkorea.

  • Uruguay har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • 9 af Uruguay’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Uruguay vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Uruguay har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Uruguay’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Sydkorea scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Sydkorea har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 6 af Sydkorea’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af Sydkorea’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Sydkorea vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Stilling

Uruguay mod Sydkorea – indbyrdes historik

Uruguay plejer at nyde at møde Sydkorea, med 5 sejr i de seneste 6 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.72.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 6 kampe mellem Uruguay og Sydkorea.

Topscorer

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Edinson Cavani, der viser god form for Uruguay. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i hans seneste kampe i FIFA VM. Dén total øger han gerne mod Sydkorea.Gæsterne krydser fingre for Heung-Min Son til at score igen efter 3 FIFA VM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Uruguay høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. Sydkorea sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Uruguays seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. Uruguay præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Sydkorea snittede 0.67 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE