Valencia mod Almeria – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Valencia som Almeria ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende mandag.

Den nuværende forskel i La Liga stillingen mellem disse to hold, der tørner sammen på Estadio Mestalla den kommende mandag på ét beskedent point.

Valencia kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Valencia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Almeria har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Almeria.

  • Valencia scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 7 af Valencia’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Valencia var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Valencia i 13 af de seneste 15 kampe
  • 7 af Valencia’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 10 Almeria kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 15 udekampe
  • I de seneste 10 Almeria kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Almeria i 21 af de seneste 23 kampe

Form Valencia mod Almeria

Valencia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Cadiz, hvorefter de opnåede 1-1 mod Real Madrid. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-4 i opgøret mod Sporting Gijon. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Valencia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Valencia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede seks mål ind.

Almeria har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Cadiz blev det 1-1, hvorefter Real Sociedad viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Atletico Madrid. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Almeria bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Almeria formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 13 og scorede tre mål.

Valencia vs Almeria – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Almeria.

Samuel Castillejo og Nico González er blandt de to spillere, som mangler for Valencia på mandag.

Valencia mod Almeria – indbyrdes historik

Valencia har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Almeria. Valencia ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Almeria. Valencia har generelt overtaget mod Almeria,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.60.

Valencia scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Almeria i La Liga. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Valencia og Almeria. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Valencia mod Almeria Spiltips

Edinson Cavani har været stærk for Valencia i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Almeria håber, at Cesar de la Hoz kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Valencia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Almeria vandt nul af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Valencia har set fem af deres seneste 10 kampe i Estadio Mestalla gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Almerias seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Valencia opererer med et snit på 2.4 mål i disse dueller, mens Almeria ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i nul af de forrige ti kampe, som Almeria spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.