Valencia mod Athletic Bilbao – Optakt, Spilfiduser, Odds

Valencia tager den kommende lørdag imod Athletic Bilbao i La Liga på Estadio Mestalla.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er ni point og ti pladser.

Valencia og Athletic Bilbao er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende La Liga duel?

Det er ikke sådan, at Valencia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Valencia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson. Valencia har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Athletic Bilbao kigger på otte sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Athletic Bilbao.

  • Valencia har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Valencia var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 9 af Valencia’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Valencia var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Valencia var i tabte 6 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Athletic Bilbao scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
  • 3 af Athletic Bilbao’s seneste 4 udekampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i de seneste 4 kampe

Form Valencia mod Athletic Bilbao

Valencia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Real Valladolid, før Real Madrid satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Girona, der satte sig igennem med 1-0. Valencia var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig otte.

Athletic Bilbao har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Valencia med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Celta Vigo. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over Cadiz. Athletic Bilbao formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 12 og scorede fire mål.

Athletic Bilbao vandt fire af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 16 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 14 point.

Valencia vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Athletic Bilbao.

Samuel Castillejo og Nico González er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Athletic Bilbao med på Estadio Mestalla.

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Valencia på Estadio Mestalla.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Valencia mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Valencia har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Athletic Bilbao. I det seneste opgør mellem disse to løb Athletic Bilbao med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Valencia vandt to af deres foregående ti kampe mod Athletic Bilbao, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Valencia og Athletic Bilbao blev der scoret højst to mål. De seneste ti kampe mellem Valencia og Athletic Bilbao har ikke været voldsomt underholdende på målfronten. Under 2.5 mål gav gevinst ni gange i disse opgør.

Valencia mod Athletic Bilbao Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Edinson Cavani ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Athletic Bilbao sætter deres lid til, at Oihan Sancet kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Valencia høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Valencia på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Athletic Bilbaos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Valencia præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Athletic Bilbao snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.