Valencia mod Barcelona i La Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Valencia og Barcelona, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Mestalla på søndag.

Valencia ligger nummer 12 i stillingen med 30 point efter at have afviklet 24 kampe. 9 point efter, som nummer 4, finder man Barcelona placering efter 24 kampe.

Barcelona er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Valencia, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Valencia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Barcelona.

 • Valencia scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
 • Valencia har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Valencia i 12 af de seneste 14 kampe
 • Valencia har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • I 10 af de seneste 12 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Barcelona i 13 af de seneste 15 kampe
 • I 12 af de seneste 13 kampe Valencia har spillet mod Barcelona har begge hold scoret
 • Valencia har scoret imod i 29 af de senest 31 kampe mod Barcelona
 • Valencia har scorede i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Barcelona
 • Valencia har har ikke vundet i 13 af 14 seneste hjemmekampe mod Barcelona
 • I 5 ud af 6 seneste Valencia kampe mod Barcelona var antallet af mål over 3.5

Form Valencia mod Barcelona

Valencia håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Valencia, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Real Sociedad, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Athletic Bilbao, før de desværre tabte med 2-1 til Deportivo Alaves.

Barcelona håber på yderligere point til samlingen.

Barcelona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 4-2 over Deportivo Alaves samt Atletico Madrid. Serien blev dog bremset mod Espanyol i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Barcelona er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Barcelona giver dig netop nu 1.90 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 53% chance for at slå Valencia. Ønsker du at placere dine indsatser på Valencia, kan de spilles til 3.85 på oddset.

Valencia v Barcelona Indbyrdes historik

Barcelona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i La Liga. Valencia går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Valencia og Barcelona var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Valencia og Barcelona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Mestalla.

Formstærk måltyv

Hold øje med Goncalo Guedes når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Valencia, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Memphis Depay har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Barcelona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.