Valencia mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Valencia har fordel af hjemmebane på Estadio Mestalla, når Barcelona kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Valencia er nummer 11 i tabellen med 19 point efter 16 kampe, mens Barcelona rangerer som nummer 4 med 34 point efter 16 kampe.

Når det kommer til mål, er Valencia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Barcelona er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Barcelona præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Valencia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre præsteret ti sejre og fire uafgjorte samt to nederlag i La Liga. Barcelona tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • 18 af Valencia’s seneste 19 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Valencia’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Valencia scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 3 af Valencia’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Barcelona scorede i 33 af deres seneste 35 kampe
  • 11 af Barcelona’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • Barcelona har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret

Form Valencia mod Barcelona

Valencia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Celta Vigo, hvorefter de mod Girona tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Getafe, der vandt 1-0. Valencia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede syv og indkasserede tre mål.

Barcelona har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Atletico Madrid satte de sig igennem med 1-0, før Girona viste sig for stærke og sejrede 2-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Barcelona gik ned 3-2 mod Royal Antwerp. Barcelona vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasseredeni mål.

Valencia opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Valencia vs Barcelona – Seneste nyt

Valencia kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Barcelona den kommende lørdag. Med to spillere i karantæne er Valencia tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Javier Guerra og Gabriel Paulista sidder i straffeboksen.

Jose Gaya, Andre Almeida, Dimitri Foulquier og Gabriel Paulista er blandt de fire spillere, som mangler for Valencia på lørdag.

Barcelona ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Valencia.

Det er navne som Frenkie de Jong, Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi og Marc-Andre ter Stegen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Valencia i La Liga-regi. Barcelona vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Barcelona synes at have et godt øje til Valencia, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Barcelona scorede i deres seneste 6 opgør mod Valencia i La Liga. I syv af de tidligere ti kampe mellem Valencia og Barcelona scorede begge hold.

Valencia mod Barcelona Spiltips

Hugo Duro har tre mål i seks La Liga kampe for Valencia, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Barcelona. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Robert Lewandowski, der har banket tre mål ind i La Liga.

Valencia vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Barcelona vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Barcelona to sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Valencia opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens Barcelona ligger på 2.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.