Valencia mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Valencia og Cadiz, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Mestallapå fredag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er syv point og ni pladser.

Valencia har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Cadiz vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Valencia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson.

Cadiz kigger på to sejre, samt seks uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Cadiz.

  • I 10 af de seneste 12 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • Valencia scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Valencia i 15 af de seneste 17 kampe
  • 7 af Valencia’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Valencia har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Cadiz har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • 9 af Cadiz’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 kampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
  • Cadiz scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • 5 af Cadiz’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Valencia mod Cadiz

Valencia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Real Betis med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Villarreal. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over La Nucia. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Valencia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Valencia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 14 og indkasserede seks mål.

Bare ét point forhindrer Cadiz i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 3-2 mod Real Madrid og Real Union. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Almeria. Det var forventet, at Cadiz ville komme til at kæmpe for overlevelse i La Liga i denne sæson, og de har indtil videre levet op til forventningerne. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fire.

Valencia tog 12 point fra deres seneste syv opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet tre sejre af sig efter 15 mål scoret og otte indkasseret. Valencia scorede fem mål og indkasserede selv 20 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fem point.

Valencia vs Cadiz – Seneste nyt

Valencia skulle bare have én spiller siddende, når de møder Cadiz på Estadio Mestalla.

Nico González sidder over for Valencia i deres kommende opgave på grund af en skade.

Cadiz ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder Valencia.

Det er navne som Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Cadiz – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Valencia og Cadiz senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Estadio Mestalla. Bookmakerne har Valencia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.57, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Valencia64% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 4.05 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 5.84 i gevinst på oddset for en sejr. Valencia vandt fire af deres foregående ni kampe mod Cadiz, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.05 i skrivende stund.

Begge hold scorede i tre af de seneste seks kampe mellem Valencia og Cadiz.

Valencia mod Cadiz Spiltips

Lucas Perez virker til at være i anstændig form for Cadiz, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Valencia, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Edinson Cavani, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Valencia høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Cadiz scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Valencia var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Valencia præsterede et gennemsnit på 1.34 mål, mens Cadiz snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.