Wass og Valencia passer på Celta fra Vigo

Begge parter går ind til kampen på lørdag på en placering i midten af tabellen i La Liga. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Valencia indtager pladsen som nummer 13 i La Liga med 24 point efter 23 kampe. Celta Vigo er 5 point foran som nummer 9 for 23 kampe.

Celta Vigo lurer på overraskelsen mod Valencia på lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Valencia håber på frisk start.

Valencia ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Valencia vandt 1-0 mod Elche, hvorefter de spillede 1-1 mod Athletic Bilbao, inden de tabte 2-0 til Real Madrid i deres foregående tre kampe.

Valencia har på eget græs bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden november. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende lørdag.

Celta Vigo drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Celta Vigo igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe spillede Celta Vigo 0-0 mod Granada, hvorefter de spillede 2-2 mod Atletico Madrid for senest at sikre en 3-1 sejr mod Elche.

Celta Vigo har på udebane bare præsteret beskedne 0 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på lørdag.

Valencia vs Celta Vigo h2h

Valencia trak det korteste strå, da Celta Vigo vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Valencia noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Klubberne har været meget jævnbyrdige med 4 sejre til hver side i de foregående 10 kampe i La Liga. Uafgjort kunne således ligne det saftige væddemål her med 2 kampe, der sluttede uden vinder.

  • Valencia er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Valencia kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Valencia har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Valencia har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Celta Vigo er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Celta Vigo ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Celta Vigo har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Celta Vigo kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.15 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 47% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.67 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics