Valencia mod Real Sociedad i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Valencia tager imod Real Sociedad på Estadio Mestalla i runde 23 den kommende søndag i La Liga.

Valencia lægger beslag på placeringen som nummer 10 i La Liga med 29 point for deres første 22 kampe. Differencen til Real Sociedad er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 21 kampe.

Valencia har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Real Sociedad i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Valencia har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Real Sociedad ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Real Sociedad.

 • Valencia scorede i 27 af deres seneste 28 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
 • Valencia har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Valencia i 9 af de seneste 10 kampe
 • Valencia har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Sociedad vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Sociedad i de seneste 3 kampe
 • Valencia har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Real Sociedad
 • I 7 ud af 8 seneste Valencia kampe mod Real Sociedad var antallet af mål under 3.5
 • Valencia har har ikke vundet i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Real Sociedad
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Valencia har spillet mod Real Sociedad har begge hold scoret
 • Valencia har uafgjort i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Real Sociedad

Form Valencia mod Real Sociedad

Valencia håber på yderligere point til samlingen.

Valencia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Sevilla sluttede 1-1, hvorpå et 3-2 nederlag mod Atletico Madrid fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Cadiz blev nedlagt med 2-1.

Real Sociedad bøjer sig ikke

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Sociedad i øjeblikket. Mod Atletico Madrid satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Getafe. I sidste runde gik de dog ned med 0-4 mod Real Betis.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Valencia 37% chance for at tage tre point mod Real Sociedad. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Valencia, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Real Sociedad betaler dig pengene 2.70 gange igen på oddset.

Valencia v Real Sociedad Indbyrdes historik

Sidste gang Valencia spillede imod Real Sociedad var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Reale Seguros Stadium sluttede 0-0. Valencia møder Real Sociedad med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Valencia og Real Sociedad. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Valencia og Real Sociedad hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio Mestalla i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Goncalo Guedes. Han har vist flaget for Valencia med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Real Sociedad har til gengæld forhåbninger om, at Mikel Oyarzabal kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.