Valencia mod Sevilla i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Valencia byder Sevilla op til dans på onsdag på Estadio Mestalla stadion.

Valencia indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 28 point efter 20 kampe. På de 20 runder Sevilla har afviklet, har de indsamlet 44 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Sevilla er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Valencia, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Valencia har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Sevilla.

 • Valencia scorede i 26 af deres seneste 27 hjemmekampe
 • I de seneste 7 kampe i træk Valencia har spillet, har begge hold scoret
 • Valencia har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Valencia i de seneste 7 kampe
 • Valencia vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Sevilla har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Sevilla vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Sevilla i de seneste 3 kampe
 • I 11 ud af 13 seneste Valencia kampe mod Sevilla var antallet af mål under 3.5
 • I 7 ud af 8 seneste Valencia kampe mod Sevilla var antallet af mål under 2.5
 • Valencia har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Sevilla
 • Valencia har tabte i de 4 seneste kampe i træk mod Sevilla
 • Valencia har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Sevilla

Form Valencia mod Sevilla

Valencia håber på yderligere point til samlingen.

Valencia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cartagena med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Real Madrid. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Atletico Baleares.

Sevilla inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Sevilla først at banke Real Zaragoza med 0-2. Herefter nedlagde de også Getafe med 1-0, inden stimen stoppede mod Real Betis, der vandt en 2-1 sejr.

Valencia v Sevilla Indbyrdes historik

Sevilla havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i september 2021 i La Liga. Valencia går ind til opgøret med en historik mod Sevilla, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Valencia og Sevilla bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Valencia og Sevilla ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Estadio Mestalla.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Goncalo Guedes. Han har vist flaget for Valencia med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe. Sevilla har til gengæld forhåbninger om, at Rafa Mir kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.