Valencia vs Espanyol – Optakt, bedste Odds og gode tips

La Liga kampen på Estadio Mestalla på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Valencia og gæsterne fra Espanyol.

Som ligaens bundprop har Espanyol opnået 35 point efter 36 runder, mens Valencia har kæmpet sig til 40 point. Dette giver dem en placering som nummer 13 i La Liga stillingen.

Valencia kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Espanyol præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Valencia er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 18 nederlag i La Liga i denne sæson.

Espanyol kigger på otte sejre, samt 11 uafgjorte såvel som 17 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Espanyol.

  • I de seneste 18 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 8 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Valencia scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 6 af Valencia’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • 12 af Espanyol’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 udekampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol har i tabte 6 af de seneste 7 ude kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede

Form Valencia mod Espanyol

I deres seneste tre kampe formåede Valencia først at banke Celta Vigo med 1-2. Herefter nedlagde de også Real Madrid med 1-0, inden stimen stoppede mod Mallorca, der vandt en 1-0 sejr. Valencia vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også fem ind.

Espanyol har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Barcelona gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-4. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Rayo Vallecano, inden de senest spillede 3-3 mod Atletico Madrid. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Espanyol har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Espanyol kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv ni.

Valencia opnåede 12 point for deres seneste 11 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede 17 og lukkede 15 mål ind. Espanyol sikrede sig fire sejre fra 11 scorede mål og ti indkasserede i deres seneste ni kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 15 point til kontoen.

Valencia vs Espanyol – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Espanyol.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Espanyol med på Estadio Mestalla.

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Keidi Bare og Adria Pedrosa bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Espanyol, når de drager til Estadio Mestalla.

Valencia mod Espanyol – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Valencia går til kampen mod Espanyol med en 5-3-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Valencia scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Espanyol i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Valencia og Espanyol fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Valencia mod Espanyol Spiltips

Det har været en strålende sæson for Joselu så langt, da han har formået at banke flotte 16 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Espanyol sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Valencia. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Joselu på oddset til komme på tavlen igen.

Valencia høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. Valencia præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Mestalla.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Valencia præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Espanyol snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Valencias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Espanyol formåede at score 1.5 mål i gennemsnit.