Valencia vs Osasuna – Optakt, bedste Odds og gode tips

Valencia tager på lørdag imod Osasuna i La Liga på Estadio Mestalla.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 11 point og 11 pladser.

Når det kommer til mål, er Valencia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne fem gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Valencia har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i La Liga.

Osasuna kigger på ni sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga. Osasuna tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Osasuna.

  • Valencia var i tabte 7 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Valencia har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • Valencia var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Valencia tabte 7 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Valencia kampe, har summen af mål været under 1.5
  • Osasuna har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • 11 af Osasuna’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Osasuna i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Osasuna har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 5 af Osasuna’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål

Form Valencia mod Osasuna

Valencia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Getafe tabte de 1-0, hvorefter de vandt 1-0 over Real Sociedad. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Barcelona. Valencia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

Osasuna er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-3 og 1-0 over Sevilla samt Athletic Bilbao. Serien blev dog bremset mod Celta Vigo i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fem.

Osasuna noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også otte selv.

Valencia vs Osasuna – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Osasuna.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Osasuna med på Estadio Mestalla.

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Valencia på Estadio Mestalla.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Valencia mod Osasuna – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Valencia med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Valencia går til kampen mod Osasuna med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Valencia scorede mindst én gang i de seneste 15 indbyrdes opgør mod Osasuna i La Liga. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Osasuna kommer på besøg hos Valencia. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

Valencia mod Osasuna Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks La Liga kampe, håber Valencia stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Osasuna deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks La Liga kampe.

Valencia vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Osasuna vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Valencia holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Osasuna præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Valencia præsterede et gennemsnit på to mål, mens Osasuna snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede ni gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Valencias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Osasuna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.