Valencia vs Real Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Valencia skal op imod Real Madrid på Estadio Mestalla på søndag i en spændende La Liga duel.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 71 point sammen på deres første 34 kampe. Valencia er 37 point efter i stillingen med 34 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 14 i stillingen.

Real Madrid fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. Valencia bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Valencia kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Valencia er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 22 sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Real Madrid.

  • I de seneste 17 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 7 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 kampe i træk Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • Valencia scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Valencia i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • 8 af Real Madrid’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • 5 af Real Madrid’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form Valencia mod Real Madrid

Valencia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Cadiz, hvorefter de opnåede 1-1 mod Villarreal. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod Celta Vigo. Valencia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede seks og indkasserede fem mål.

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Manchester City, før de sejrede 1-0 mod Getafe. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod Manchester City. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Madrid to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Valencia vs Real Madrid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Real Madrid.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Real Madrid med på Estadio Mestalla.

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Valencia. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Real Madrid går ind til kampen mod Valencia med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.20 på, at Real Madrid vinder endnu en sejr.

Real Madrid scorede i deres seneste 21 opgør mod Valencia i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Valencia og Real Madrid fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Valencia mod Real Madrid Spiltips

Det har været en strålende sæson for Karim Benzema så langt, da han har formået at banke flotte 17 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og Real Madrid sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Valencia. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Karim Benzema på oddset til komme på tavlen igen.

Valencia høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Valencia har set fire af deres seneste 10 kampe i Estadio Mestalla gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre Real Madrids seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Valencia presterte en mål i gjennomsnitt, mens Real Madrid presterte 2.2 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Real Madrid spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.