Valencia vs Real Sociedad – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Estadio Mestalla på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Valencia og gæsterne fra Real Sociedad.

Valencia er nummer 19 i tabellen med 20 point efter 22 kampe, mens Real Sociedad rangerer som nummer 3 med 43 point efter 22 kampe.

Der har været så lidt, som har adskilt Valencia fra Real Sociedad i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Estadio Mestalla.

Når det kommer til mål, er Valencia ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Real Sociedad har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også syv mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Valencia er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson. Valencia tabte deres foregående 5 opgør.

Real Sociedad kigger på 13 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga. Real Sociedad tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Real Sociedad.

  • Valencia var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 10 af Valencia’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Valencia var i tabte 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Valencia har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Valencia har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • 9 af Real Sociedad’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 9 af Real Sociedad’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 5 af Real Sociedad’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål

Form Valencia mod Real Sociedad

Valencia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Girona, før Athletic Bilbao satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Getafe, der satte sig igennem med 1-0. Valencia var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig otte.

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Real Valladolid gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 2-3 over Espanyol, inden de senest spillede 1-1 mod Celta Vigo. Real Sociedad vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fire mål ind og scorede selv ni.

Real Sociedad noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede seks mål, men indkasserede også fem selv.

Valencia vs Real Sociedad – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Real Sociedad.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Real Sociedad med på Estadio Mestalla.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Valencia.

Det er navne som Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Valencia har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Real Sociedad. Valencia vandt tre af deres foregående ti kampe mod Real Sociedad, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Valencia og Real Sociedad blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Valencia og Real Sociedad.

Valencia mod Real Sociedad Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Jose Gaya ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Real Sociedad sætter deres lid til, at Alexander Soerloth kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Valencia opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Real Sociedad nappede syv sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. Real Sociedad præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Valencia holdt rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Valencia har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Real Sociedad et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.