Valencia vs Real Valladolid – Optakt, bedste Odds og gode tips

Valencia tager på hjemmebanen Estadio Mestalla imod Real Valladolid, der kommer forbi den kommende torsdag til et opgør i La Liga.

Det er ikke sådan, at Valencia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Real Valladolid er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Real Valladolid præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Valencia har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i La Liga.

Real Valladolid har indtil videre præsteret ti sejre og fem uafgjorte samt 15 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Real Valladolid.

  • I de seneste 12 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Valencia har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Valencia i 12 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 5 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 15 af Real Valladolid’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 19 af de seneste 21 udekampe
  • 7 af Real Valladolid’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 kampe Real Valladolid har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 8 af de seneste 9 kampe

Form Valencia mod Real Valladolid

Valencia har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Almeria tabte de 2-1, Sevilla også viste sig for stærke i en 0-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Valencia formåede at vinde 0-2 over Elche. Valencia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede seks og lukkede syv mål ind.

Real Valladolid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Mallorca, før de bankede Villarreal med 1-2. Senest blev Girona nedlagt i en 1-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Valladolid to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede fem mål.

Valencia opnåede ni point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede 14 og lukkede 11 mål ind. Real Valladolid noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også syv selv.

Valencia vs Real Valladolid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Real Valladolid.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Real Valladolid med på Estadio Mestalla.

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Real Valladolid har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Valencia. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Valladolid med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Valencia går til kampen mod Real Valladolid med en 5-4-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Valencia og Real Valladolid fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Valencia mod Real Valladolid Spiltips

Justin Kluivert har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Valencia satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Real Valladolid kigger til gengæld mod Cyle Larin i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Valencia høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Real Valladolid sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Real Valladolid præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Valencia formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio Mestalla.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Valencia har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Real Valladolid et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.