Valencia vs Sevilla – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Estadio Mestalla på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Valencia og gæsterne fra Sevilla.

Det er ikke sådan, at Valencia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Sevilla er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Sevilla præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Valencia har vundet syv sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i La Liga.

Sevilla har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Sevilla.

  • I de seneste 11 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Valencia har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Valencia scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Valencia i 11 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 14 af Sevilla’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Sevilla har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • 5 af Sevilla’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • Sevilla tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Valencia mod Sevilla

Bare ét point forhindrer Valencia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-0 af Atletico Madrid, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Rayo Vallecano. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Almeria, som satte sig igennem med 2-1. Valencia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede seks mål ind.

Sevilla har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Cadiz med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Celta Vigo. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Manchester United. Sevilla kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fem.

Valencia opnåede seks point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede 12 og lukkede 11 mål ind. Sevilla sikrede sig fire sejre fra 13 scorede mål og ti indkasserede i deres seneste otte kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 14 point til kontoen.

Valencia vs Sevilla – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Sevilla.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er alle ude af truppen, som Valencia tager imod Sevilla med på Estadio Mestalla.

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Valencia.

Det er navne som Alex Telles, Marcao og Jesus Corona, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mestalla.

Valencia mod Sevilla – indbyrdes historik

Valencia har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Sevilla. Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Valencia og Sevilla fandt sted i outubro 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Valencia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Valencia45% chance for at banke Sevilla. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Sevilla udbetaler 3.60 i gevinst på oddset for en sejr. Sevilla vandt fem af deres foregående ti kampe, mens Valencia vandt en sejre i ti opgør. Sevilla kan spilles til odds 3.60 hos spilselskaberne.

Sevilla scorede i deres seneste 7 opgør mod Valencia i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Valencia og Sevilla fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Valencia mod Sevilla Spiltips

Justin Kluivert fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i La Liga for Valencia. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Youssef En-Nesyri i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Sevilla.

Valencia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Sevilla vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Valencia på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Sevillas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Valencia præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Sevilla snittede en mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” fem gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Valencias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.