Valencia vs Villarreal – Spilfiduser, Optakt og Odds

Valencia skal op imod Villarreal på Estadio Mestalla på onsdag i en spændende La Liga duel.

Der er blevet scoret flittigt i Villarreals seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste syv kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på onsdag.

Det er ikke sådan, at Valencia ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Villarreal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Valencia er noteret for ni sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i La Liga i denne sæson.

Villarreal kigger på 16 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga. Villarreal bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Villarreal.

  • I de seneste 14 Valencia kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 6 Valencia hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Valencia scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Valencia i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • 4 af Valencia’s seneste 5 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Villarreal scorede i deres seneste 16 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 kampe i træk Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • 9 af Villarreal’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål

Form Valencia mod Villarreal

I deres seneste tre kampe formåede Valencia først at banke Elche med 0-2. Herefter nedlagde de også Real Valladolid med 2-1, inden stimen stoppede mod Cadiz, der vandt en 2-1 sejr. Valencia vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også seks ind.

Villarreal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Sevilla. De svarede stærkt igen mod Espanyol, som blev slået 4-2, før de sejrede 3-1 over Celta Vigo. Villarreal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Villarreal vandt otte af deres seneste 11 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 22 og indkasserede selv ti mål, hvilket samlet indbragte 25 point.

Valencia vs Villarreal – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Valencia, når de skal i aktion mod Villarreal.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez er blandt de to spillere, som mangler for Valencia på onsdag.

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Valencia på Estadio Mestalla.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Valencia mod Villarreal – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Valencia ser Villarreal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Villarreal synes at have et godt øje til Valencia, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.30 på Villarreal til at vinde igen.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Valencia og Villarreal var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Valencia mod Villarreal Spiltips

Samuel Dias Lino fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i La Liga for Valencia. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende onsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Nicolas Jackson i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Villarreal.

Valencia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Villarreal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Villarreal præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Valencia formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio Mestalla.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Valencia præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Villarreal landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Valencias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.