Valerenga mod Molde i Eliteserien runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Valerenga ligger nummer 13 med point mens Molde ligger nummer 5 med point.

Halvvejs inde i sæsonen står Valerenga et godt stykke fra deres egen og andres målsætninger. De vil håbe på, at et godt resultat i deres kommende knald mod Molde kan være startskuddet til en god stime.

Valerenga kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Molde udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.5 kasser pr. kamp, eller 25 mål i alt. De indkasserede også 11 scoringer, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valerenga v Molde.

 • 9 af Vålerenga’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
 • Vålerenga var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • Vålerenga scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Vålerenga tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • 6 af Vålerenga’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
 • Molde scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • Molde har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Molde scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
 • Molde vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Molde har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
 • I 14 ud af 16 seneste Vålerenga hjemmekampe mod Molde var antallet af mål under 3.5
 • I 8 af de seneste 9 kampe Vålerenga har spillet mod Molde har begge hold scoret
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Vålerenga har spillet mod Molde har begge hold scoret
 • Vålerenga har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Molde
 • Vålerenga har scoret imod i 13 af de senest 15 hjemmekampe mod Molde

Form Valerenga mod Molde

Valerenga er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Valerenga i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 1-2 mod Strømsgodset og Viking. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Tromsø.

Molde vanskelige at nedbryde

Molde virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FK Haugesund, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 2-2 mod Bodø/Glimt, hvorpå Brann blev besejret 2-0.

Valerenga vs Molde – Seneste nyt Valerenga skulle bare have én spiller siddende, når de møder Molde på Intility Arena. Storm Strand-Kolbjoernsen sidder over for Valerenga i deres kommende opgave på grund af en skade. Molde ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Valerenga på Intility Arena. Eirik Ulland Andersen rejser ikke med Molde til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Valerenga mod Molde – indbyrdes historik

Valerenga går ind til opgøret med en historik mod Molde, der siger 2-2-6 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Valerenga og Molde. Begge parter fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Valerenga og Molde ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Intility Arena.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Valerenga opererer med et snit på 1.2 mål i disse dueller, mens Molde ligger på 2.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs.

Valerenga mod Molde – Hold øje med…

Stefan Strandberg har været den bedste målskytte i Eliteserien for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Valerenga satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Molde kigger til gengæld mod Ola Brynhildsen i håb om, at han kan udvide totalen på syv mål i hans seneste kampe i Eliteserien.