Valerenga mod Stromsgodset i Eliteserien runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Valerenga er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Stromsgodset på søndag i Eliteserien. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Intility Arena. Valerenga afsluttede sidste sæson placeret 6 med 44 point. I runde 10 står de overfor Stromsgodset, der lukkede sidste sæson ned som nummer 12 i Eliteserien med 33 point.

Valerenga ligger nummer 10 med point mens Stromsgodset ligger nummer 14 med point.

Udover håneret og tre point har Stromsgodset også udsigt til at overhale Valerenga i Eliteserien stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende søndag, men motivationen vil være i top.

Valerenga kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Stromsgodset er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Stromsgodset præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valerenga v Stromsgodset.

 • Vålerenga scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Vålerenga har spillet, har begge hold scoret
 • 7 af Vålerenga’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
 • Vålerenga scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
 • 5 af Vålerenga’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
 • Der er scoret imod Strømsgodset i 21 af de seneste 22 udekampe
 • 8 af Strømsgodset’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
 • Strømsgodset scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Strømsgodset har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 3 kampe i træk Strømsgodset har spillet, har begge hold scoret
 • Vålerenga har spillet vandt af de seneste 4 hjemme kampe i træk mod Strømsgodset uden at indkasseret mål
 • Vålerenga har scorede i 17 af de senest 19 kampe mod Strømsgodset
 • Vålerenga har scorede i 14 af de senest 15 hjemmekampe mod Strømsgodset
 • Vålerenga har har ikke tabt i 12 af 14 seneste hjemmekampe mod Strømsgodset
 • Vålerenga har i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk mod Strømsgodset været involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Form Valerenga mod Stromsgodset

Valerenga håber på frisk start.

Valerenga har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Hamarkameratene. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Stabæk, siden 1-3 mod Bodø/Glimt.

Stromsgodset håber på frisk start.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Stromsgodset i øjeblikket. Mod Sandefjord satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Odds Ballklubb. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod FK Haugesund.

Valerenga vs Stromsgodset – Seneste nyt Valerenga skulle bare have én spiller siddende, når de møder Stromsgodset på Intility Arena. Storm Strand-Kolbjoernsen sidder over for Valerenga i deres kommende opgave på grund af en skade. Stromsgodset ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Valerenga på Intility Arena. Kreshnik Krasniqi rejser ikke med Stromsgodset til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Valerenga v Stromsgodset Indbyrdes historik

Valerenga møder Stromsgodset med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset fem gange i de seneste ti kampe mellem Valerenga og Stromsgodset. Begge parter fandt vej til netmaskerne i fire af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 10 fortæller os, hvor Valerenga og Stromsgodset ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Intility Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Valerengas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime.

Valerenga mod Stromsgodset – Formstærke spillere

Marcus Mehnert virker til at være i anstændig form for Stromsgodset, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Eliteserien. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Valerenga, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Henrik Roervik Bjoerdal, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.