Sidste forhindring venter for Atletico Madrid og deres guldjagt

Top møder bund når Atletico Madrid skal teste formen af mod Real Valladolid til en kamp i La Liga på Estadio Jose Zorrilla. Real Valladolid indtager pladsen som nummer 19 i La Liga med 31 point efter 37 kampe. Atletico Madrid er 52 point foran som nummer 1 for 37 kampe.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Real Valladolid. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Atletico Madrid på Estadio Jose Zorrilla.

Real Valladolid er igen havnet i problemer.

Stakkels Real Valladolid går tomhændede ind til deres kommende kamp i La Liga efter en sløj stime af 3 nederlag i træk. I Real Valladolids 3 sidste kampe har de været igennem et 3-0 nederlag mod Valencia,
dernæst fulgte et 2-0 nederlag mod Villarreal, mens de senest tabte 4-1 til Real Sociedad.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe for Real Valladolid. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

Atletico Madrid bøjer sig ikke.

Atletico Madrid vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I Atletico Madrids 3 sidste kampe har de været igennem en 0-0 uafgjort mod Barcelona,
dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Real Sociedad, mens de senest udspillede Osasuna 2-1.

Atletico Madrid har ude bare formået at tage 5 point ud af 18 mulige siden marts på Estadio Jose Zorrilla. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på udebane.

Real Valladolid vs Atletico Madrid h2h

Atletico Madrid skal udvide overlegen historik

Et væddemål på Atletico Madrid til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Real Valladolid var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i december 2020 og 1-0 i juni 2020. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 7 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Alt i alt har Atletico Madrid haft godt styr på Real Valladolid igennem et par sæsoner med en 9-1-0 fordel i La Liga inden deres kommende møde.

Stats and facts for Real Valladolid and Atletico Madrid.

  • Real ValladolidReal Valladolid har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Real ValladolidReal Valladolid ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Real ValladolidReal Valladolid ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Real ValladolidReal Valladolid har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe.
  • Atletico MadridAtletico Madrid er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Atletico MadridAtletico Madrid har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Atletico MadridI 2 of 4 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Real Valladolid giver 9.50 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Atletico Madrid giver 1.33 på oddset.