Vanvittige odds 20 på Arsenal mod Liverpool

I anledning af sæsonens første møde mellem de to giganter i Premier League, Liverpool og Arsenal, byder Mrgreen.com ind med det måske mest saftige odds, vi har set endnu i den endnu unge Premier League-sæson. Intet mindre end odds 20.00 på en Arsenal-sejr er det muligt at hente!

Liverpool kom senest frem til en godkendt 2-0 sejr over Chelsea i London, og det var stærkt, som de holdt kampen i et jerngreb, da Andreas Christensen blev vist ud. Alt andet lige er det dog også nemmere for et suverænt boldførende mandskab som Liverpool at vinde med en mand i overtal. Kan Arsenal holde alle mand på banen hele kampen igennem, skulle modstanden blive en kende vanskeligere mandag aften.

I hvert fald hvis Arsenal kan byde Liverpool trods, som de har gjort to gange efter Mikel Arteta overtog managersædet. De vandt mod slutningen af sidste sæson, 2-1 på Emirates, mens de også nappede det nylige Community Shield-trofæ via en sejr på straffespark over Jürgen Klopps tropper. Man kan anføre, at Arteta endnu ikke har mødt Liverpool, hvor sidstnævnte for alvor havde noget på spil. Det har de selvfølgelig mandag aften, men Arsenal kan gå ind til kampen med ny tro på tingene.

Tænker man, at udesejr til Arsenal er helt utopisk, tænkte vist det samme om Leicesters muligheder søndag aften mod Manchester City. Eller om Hoffenheims muligheder mod Bayern München. Intet synes umuligt i denne spillerunde, og uagtet hvor langt tilbage man skal lede for at finde den seneste Arsenal-sejr på Anfield, er odds 20.00 hos Mrgreen.com simpelthen for stærkt til at lade ligge.

Flere interessante tips