Varbergs BoIS FC mod Hacken i Allsvenskan runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Varberg Energi Arena den kommende mandag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Hacken som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Varbergs BoIS FC. Varbergs BoIS FC afsluttede sidste sæson placeret 14 med 31 point. I runde 11 står de overfor Hacken, der lukkede sidste sæson ned som nummer 1 i Allsvenskan med 64 point.

Varbergs BoIS FC ligger nummer 16 med point mens Hacken ligger nummer 3 med point.

Varbergs BoIS FC har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til Hacken i stillingen i Allsvenskan. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Varbergs BoIS FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hacken kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 13 scoringer imod, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvor de holdt rent bur nul gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Varbergs BoIS FC v Hacken.

 • Varbergs BoIS FC var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • Varbergs BoIS FC har ikke vundet deres seneste 9 kampe
 • Varbergs BoIS FC har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
 • Varbergs BoIS FC var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
 • Der er scoret imod Varbergs BoIS FC i 12 af de seneste 14 kampe
 • Häcken scorede i 51 af deres seneste 53 kampe
 • Häcken har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste udekampe
 • Häcken scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
 • Der er scoret imod Häcken i de seneste 10 kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Häcken har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 6 kampe i træk Varbergs BoIS FC har spillet mod Häcken har begge hold scoret
 • Varbergs BoIS FC har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Häcken
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Varbergs BoIS FC har spillet mod Häcken har begge hold scoret
 • Varbergs BoIS FC har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Häcken
 • Varbergs BoIS FC har scoret imod i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Häcken

Form Varbergs BoIS FC mod Hacken

Varbergs BoIS FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Varbergs BoIS FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-3 og 2-1 mod IFK Norrköping og Brommapojkarna. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Degerfors.

Hacken håber på yderligere point til samlingen.

Hacken har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Malmö FF sluttede 2-2, hvorpå et 1-0 nederlag mod Djurgården fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da IFK Göteborg blev nedlagt med 4-1.

Varbergs BoIS FC vs Hacken – Seneste nyt

Varbergs BoIS FC v Hacken Indbyrdes historik

Varbergs BoIS FC møder Hacken med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-4 for deres seneste seks kampe i Allsvenskan. I de foregående seks kampe mellem Varbergs BoIS FC og Hacken bød fire af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i seks af de 10 kampe.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 11 fortæller os, hvor Varbergs BoIS FC og Hacken ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Varberg Energi Arena.

Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Hacken spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.8 mål i disse kampe.

Varbergs BoIS FC mod Hacken – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Allsvenskan på det seneste er Eliton Junior ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Hacken sætter deres lid til, at Benie Traore kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Allsvenskan.