Vejle BK mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub skal op imod Fremad Amager på Vejle Stadion på lørdag i en spændende Nordicbet Liga duel.

Vejle Boldklub har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 37 point fra deres første 17 kampe. Fremad Amager halter 20 point efter oven på 17 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 9 i tabellen.

Vejle Boldklub har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Fremad Amager præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vejle BK har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 17 kampe, hvori de noterede sig 12 sejre og fire nederlag i Nordicbet Liga.

Fremad Amager kigger på fem sejre, samt to uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle BK v Fremad Amager.

Form Vejle BK mod Fremad Amager

Vejle BK har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til Hilleroed. De svarede stærkt igen mod AC Horsens, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-1 over SoenderjyskE. Vejle BK vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede syv.

Fremad Amager har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod SoenderjyskE satte de sig igennem med 1-0, før Aarhus Fremad viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Fremad Amager gik ned 2-3 mod Vendsyssel FF. Fremad Amager kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv fire.

Vejle BK har opnået 19 point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt seks kampe med en score på 20 mål for og fem imod. Fremad Amager vandt to sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede ni mål og lukkede 21 ind. Dette indbragte dem syv point.

Vejle BK vs Fremad Amager – Seneste nyt

Fremad Amager ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vejle BK på Vejle Stadion.

Yannick Agnero rejser ikke med Fremad Amager til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle BK mod Fremad Amager – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Vejle Boldklub har været en smule mere succesfuld i end Fremad Amager i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Vejle Boldklub på oddset. Bookmakerne giver odds 1.40 en hjemmesejr.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle BK og Fremad Amager var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Vejle BK mod Fremad Amager Spiltips

Christoffer Boateng virker til at være i anstændig form for Fremad Amager, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Vejle BK, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Dimitrios Emmanouilidis, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Vejle BK vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Fremad Amager vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til syv nederlag. Fremad Amager lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Vejle BK præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Vejle Stadion.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Vejle BK opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Fremad Amager ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vejle BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Fremad Amager spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.