Vejle Boldklub mod AaB i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub byder velkommen til AaB i 3F Superliga på mandag på Vejle Stadion. Vejle Boldklub er placeret som nummer 12 i tabellen med 1 point efter 4 kampe. AaB ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 5 point ovenpå deres 4 opgør. Vejle Boldklub går ind til opgøret i 3F Superliga mod AaB i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs AaB.

  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk.
  • AaB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste AaB kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Vejle Boldklub vs AaB

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Vejle Boldklub har i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod SønderjyskE, en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF og senest et 4-1 nederlag mod FC Midtjylland.

AaB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AaB igennem de seneste ugers kampe. AaB har i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland, en kedelig 0-0 kamp med Silkeborg IF og senest en 2-0 sejr mod AGF.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter AaB stadig af en smule mere værdi på oddset end Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub v AaB Indbyrdes historik

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i maj 2021 i 3F Superliga. Vejle Boldklub vandt 10%, mens AaB vandt 50% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 1-4-5 i det samlede regnskab. Af de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og AaB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Wahid Faghir. Han har vist flaget for Vejle Boldklub med 1 kasse for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe. 

AaB har til gengæld forhåbninger om, at Iver Fossum kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 pind i alle turneringer indtil videre, og samt 2 i de seneste seks.