Vejle og AGF genoptager rivaliteten

Topholdet AGF har besøg af bundholdet Vejle Boldklub på Vejle Stadion til et opgør i 3F Superliga på tirsdag. Vejle Boldklub indtager en 10. plads med 15 point efter 13 kampe. AGF har 24 point og er på en 3. plads i tabellen.

AGF har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Vejle Boldklub vil blot styrke deres position yderligere.

Vejle Boldklub drømmer om at stoppe ringe stime.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i 3F Superliga. Vejle Boldklub har i deres foregående tre kampe tabt til Randers FC med 3-1, efterfulgt af en kneben 3-2 sejr mod Hvidovre i pokalturneringen, før de spillede 0-0 mod Lyngby Boldklub i den seneste opgave.

Vejle Boldklub håbede på et år uden for mange problemer, og efter en god åbning lukkede 2020 desværre lidt skidt.

Det er mildest talt ikke overraskende at se Vejle Boldklub vurderet som outsider den kommende tirsdag, selvom deres præstationer hjemme har produceret 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe.

AGF i fantastisk form.

AGF går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. AGF har i deres foregående tre kampe sejret 2-1 over AC Horsens, efterfulgt af 1-0 sejr, igen mod AC Horsens, i pokalturneringen, før de besejrede AaB 3-0 i den seneste opgave.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og AGF gør deres bedste for at leve op til forventningerne.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på AGF og deres form på udebane, som har givet 3 sejre i de seneste 5 kampe siden november. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt.

Vejle Boldklub vs AGF h2h

AGF vandt 4-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Ceres Park i september 2020 i 3F Superliga. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. AGF har været en smule mere succesrig end Vejle Boldklub i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-4-1 før deres næste kamp, har det for det meste været givtigt at spille AGF på oddset mod denne modstander.

  • Vejle BK ikke vundet i seneste 7 kampe i træk;
  • Vejle BK har tabt i seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BK har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Vejle BK har scoret imod i seneste 12 af 14 kampe.
  • AGF har vundet i seneste 3 kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I de seneste 7 of 9 AGF kampe var summen af mål OVER 2.5;
  • AGF har scoret imod i seneste 10 udebane kampe i træk.

According to bookies AGF are favorites to win. A bet on a away win will get you odds 1.75 with Betfair. Bookies predict that AGF have a 57% chance of beating Vejle Boldklub. If you want to bet your money on Vejle Boldklub the best odds is with Bet365 at 3.90.

Statistics