Vejle Boldklub mod AGF i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Vejle Boldklub tager imod AGF på torsdag.

Som nummer 5 har Vejle Boldklub formået at skrabe 23 point sammen for 29 kampe. Med 29 point har AGF for 29 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i 3F Superliga.

Både Vejle Boldklub og AGF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v AGF.

 • Vejle Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub tabte deres seneste 3 kampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet deres seneste 4 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
 • AGF har ikke vundet deres seneste 11 kampe
 • Der er scoret imod AGF i 17 af de seneste 19 kampe
 • AGF har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AGF i 11 af de seneste 12 udekampe
 • Vejle Boldklub har har ikke vundet i 15 af 17 seneste kampe mod AGF
 • Vejle Boldklub har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod AGF
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet mod AGF har begge hold scoret
 • I 3 ud af 4 seneste Vejle Boldklub kampe mod AGF var antallet af mål under 1.5
 • Vejle Boldklub har scoret imod i 6 af de senest 7 hjemmekampe mod AGF

Form Vejle Boldklub mod AGF

Vejle Boldklub håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Vejle Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 3-1 mod SønderjyskE og FC Midtjylland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Viborg FF.

AGF fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer AGF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 1-0 mod OB og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod SønderjyskE.

Vejle Boldklub v AGF Indbyrdes historik

Sidste gang Vejle Boldklub spillede imod AGF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Ceres Park sluttede 0-0. Vejle Boldklub møder AGF med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og AGF. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Vejle Boldklub og AGF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod AGF – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Arbnor Mucolli, der viser god form for Vejle Boldklub. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod AGF.

Gæsterne krydser fingre for Frederik Tingager til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.