Vejle Boldklub mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub tager på hjemmebanen Vejle Stadion imod AGF, der kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 3F Superliga.

Vejle Boldklub er nummer 11 i tabellen med 14 point efter 17 kampe, mens AGF rangerer som nummer 4 med 28 point efter 17 kampe.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ni mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens AGF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF kigger på syv sejre, samt syv uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • 18 af Vejle Boldklub’s seneste 20 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 10 af Vejle Boldklub’s seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Vejle Boldklub kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 2.5
  • Vejle Boldklub scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 27 af AGF’s seneste 29 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 AGF kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • 19 af AGF’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • 16 af AGF’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i 3F Superliga

Form Vejle Boldklub mod AGF

Vejle Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Lyngby Boldklub med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Hvidovre IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Randers FC. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede seks og lukkede fem mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede AGF først at banke F.C. København med 1-2. Herefter nedlagde de også Brøndby IF med 2-0, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 2-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede syv mål.

Vejle Boldklub vandt nul kampe, scorede fem mål og indkasserede 12 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt en point. AGF vandt seks af deres seneste ni opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 13 og indkasserede selv fem mål, hvilket samlet indbragte 20 point.

Vejle Boldklub vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Vejle Boldklub, når de skal i aktion mod AGF. Denis Kolinger behøver ikke klæde om, når Vejle Boldklub næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Vejle Boldklub må stille op uden Thomas Gundelund den kommende mandag mod AGF, da han døjer med en skade.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Vejle Boldklub. Eric Kahl og Nicolai Poulsen har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AGF-kamp på grund af karantæne.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod AGF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Vejle Stadion den 23 juli 2023. AGF synes at have et godt øje til Vejle Boldklub, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og AGF blev der scoret under 1.5 mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og AGF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Vejle Boldklub mod AGF Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Tobias Bech været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende mandag, skyldes det, at AGF håber, at han kan bygge på mod Vejle Boldklub. Sidstnævnte håber til gengæld på German Onugkha til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Vejle Boldklub høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. AGF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. AGF scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Vejle Boldklub var først på pletten i to af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens AGF snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.