Vejle Boldklub mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub har fordel af hjemmebane på Vejle Stadion, når Brøndby IF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. 

Vejle Boldklub er i færd med en koldstart på den nye sæson, og sætter næsen op efter runde 3 kan give sæsonens første point. En plads i slutspillet om medaljer må være drømmen, men der er optræk til en sæson i den tunge ende for Vejle Boldklub.

Brøndby IF har stadig ikke tabt i den nye sæson, men de håber på, at runde 3 kan indbringe sæsonens første sejr.
Brøndby IF går igen ind til sæsonen som medaljekandidat, men meget skal gå rigtigt for bare bronze kommer på tale.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs Brøndby IF.

Form Vejle Boldklub vs Brøndby IF

Vejle Boldklub fastlåst i elendig stime.

Vejle Boldklub vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Vejle Boldklub i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod Lyngby Boldklub, et 2-0 nederlag mod Randers FC og senest et 1-0 nederlag mod SønderjyskE.

Brøndby IF bøjer sig ikke.

Brøndby IF ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig sløj formkurve i de senere uger. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brøndby IF i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod FC Nordsjælland, en 1-1 uafgjort mod AGF og senest en 1-1 uafgjort mod Viborg FF.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Brøndby IF stadig af en smule mere værdi på oddset end Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub v Brøndby IF Indbyrdes historik

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februar 2021 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, skal man lede længe i øjeblikket hos Vejle. Det kniber gevaldigt i offensiven, som endnu ikke har formået at få modstandernes netmasker til at blafre. 

Brøndby IF krydser til gengæld fingre for, at Kevin Mensah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.