Vejle Boldklub mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Vejle Boldklub tager imod FC Fredericia på Vejle Boldklub’s stadion den kommende søndag.

Vejle Boldklub er nummer 1 i tabellen med 44 point efter 20 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 11 med 18 point efter 20 kampe.

Vejle Boldklub har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens FC Fredericia præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har vundet 14 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Fredericia har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v FC Fredericia.

  • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Vejle Boldklub vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 4 af Vejle Boldklub’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af FC Fredericia’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 11 af de seneste 13 udekampe
  • FC Fredericia var i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Fredericia har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Vejle Boldklub mod FC Fredericia

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med HB Køge sluttede 0-0, hvorpå et 2-0 nederlag mod FC Copenhagen fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Vendsyssel FF blev nedlagt med 1-0. Vejle Boldklub har vist potent form på Vejle Boldklub’s stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

FC Fredericia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Hillerød Fodbold. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-0 til Sønderjyske, for så at svare igen med en 3-0 sejr over HB Køge. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for FC Fredericia at opnå målet. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede syv mål.

Vejle Boldklub scorede 21 mål og indkasserede 14 i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. FC Fredericia opnåede to sejre og seks point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 13 gange i disse kampe, men lukkede også selv 25 ind.

Vejle Boldklub vs FC Fredericia – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Fredericia. I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Vejle Boldklub har været en smule mere succesfuld i end FC Fredericia i deres seneste dueller. Med en 6-1-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Vejle Boldklub på oddset. Bookmakerne giver odds 1.45 en hjemmesejr.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Vejle Boldklub og FC Fredericia.

Vejle Boldklub mod FC Fredericia Spiltips

Nicklas Røjkjær virker til at være i anstændig form for FC Fredericia, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Vejle Boldklub, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Arbnor Mucolli, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Vejle Boldklub vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. FC Fredericia vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til seks nederlag. Vejle Boldklub holdt gæsterne på Vejle Boldklub’s stadion fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. FC Fredericia præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vejle Boldklub har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har FC Fredericia et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.