Vejle Boldklub mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Vejle Boldklub tørner sammen med rivaler FC Helsingør i et derby Nordicbet Liga på søndag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 25 point fra deres første 11 kampe. FC Helsingør halter -7 point efter oven på 11 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 6 i tabellen.

FC Helsingør fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Vejle Boldklub bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vejle Boldklub har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 7 mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 5 gange.

FC Helsingør har stået for 2 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vejle Boldklub har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 11 kampe, hvori de noterede sig 8 sejre og 2 nederlag i Nordicbet Liga.

FC Helsingør har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 6 sejre og 5 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v FC Helsingør.

Form Vejle Boldklub mod FC Helsingør

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Vendsyssel FF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Hobro IK, inden de senest spillede 1-1 mod Hvidovre IF. Vejle Boldklub er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 4 mål og scorede selv 14.

FC Helsingør har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Hillerød Fodbold satte de sig igennem med 0-2, før Næstved BK viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Helsingør gik ned 4-1 mod Vendsyssel FF. FC Helsingør vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 9 mål.

Vejle Boldklub vandt 3 kampe, scorede 15 mål og indkasserede 4 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 10 point. FC Helsingør opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 5 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 6 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Vejle Boldklub vs FC Helsingør – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod FC Helsingør – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 0-6 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Vejle Boldklub går til kampen mod FC Helsingør med en 2-2-3 statistik for deres seneste 7 møder. Det giver en sejrs-rate på 29%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Richard Sukuta-Pasu har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Helsingør kigger til gengæld mod Liam Jordan i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. FC Helsingør sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag. Vejle Boldklub præsterede 4 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Vejle Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 7 kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 2.01 mål, mens FC Helsingør landede et snit på 1.29 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 3 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Vejle Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som FC Helsingør spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.