FC Midtjylland skal overføre europæisk succes til Superligaen mod Vejle

Der venter Vejle Boldklub en svær kamp, når de brager ind i topholdet FC Midtjylland den kommende mandag til en kamp i 3F Superliga på Vejle Stadion. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler. Efter 16 kampe afviklet er Vejle Boldklub placeret nummer 12 i stillingen med 8 point. Der er 26 points forskel til FC Midtjylland, der som nummer 1 har samlet 34 point sammen. FC Midtjylland er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Vejle Boldklub, når de to rivaler skal op imod hinanden på mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 27 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. FC Midtjylland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v FC Midtjylland.

  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 6 of 8 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Vejle Boldklub har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Vejle Boldklub mod FC Midtjylland

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

FC Midtjylland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Det er alt eller intet for Vejle Boldklub i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod F.C. København, hvortil de svarede igen mod SønderjyskE i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-1 mod Randers FC.

FC Midtjylland drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Midtjylland igennem de seneste ugers kampe. FC Midtjylland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-0 af AGF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Brøndby IF, for så at svare igen med en 3-2 sejr over Braga.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af FC Midtjylland til 1.52 på oddset virker som et fristende bud på den kommende mandag. Bookmakerne giver Vejle Boldklub 17% chance for at tage tre point mod FC Midtjylland. Det svarer til, at man får 6.00 på oddset for sejr til Vejle Boldklub, mens uafgjort giver 4.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Midtjylland betaler dig pengene 1.52 gange igen på oddset.

Vejle Boldklub v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt de seneste to kampe mod Vejle Boldklub i 3F Superliga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-1 tjente som opfølger til en afklapsning på 5-0. Bookmakerne har Vejle Boldklub som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 6.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Vejle Boldklub17% chance for at banke FC Midtjylland. En pointdeling betaler 4.25 i gevinst på oddset, hvor imod FC Midtjylland udbetaler 1.52 i gevinst på oddset for en sejr. Vejle Boldklub møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. FC Midtjylland har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

 

Formstærk måltyv

Hold øje med Lukas Engel når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Vejle Boldklub, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Junior Brumado har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for FC Midtjylland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.