Nordsjælland og Vejle går på jagt efter mål

Begge parter går ind til kampen på fredag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Med en placering som nummer 12 i stillingen har Vejle Boldklub samlet 2 point efter 12 kampe. 

På 14 point befinder FC Nordsjælland sig rangeret som nummer 9 for 12 afviklede kampe. Vejle Boldklub har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til FC Nordsjælland i stillingen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs FC Nordsjælland.

  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 15 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 8 af 9 kampe.
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Form Vejle Boldklub vs FC Nordsjælland

Vejle Boldklub fastlåst i elendig stime.

Vejle Boldklub vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-2 af Silkeborg IF, før OB satte sig igennem med 6-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brøndby IF, der satte sig igennem med 3-2.

FC Nordsjælland håber på frisk start.

FC Nordsjælland ankommer til kampen på fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bare ét point forhindrer FC Nordsjælland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-5 og 4-1 mod F.C. København og Silkeborg IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod FC Midtjylland.

Vejle Boldklub v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Right To Dream Park i august 2021 i 3F Superliga. Bookmakerne har Vejle Boldklub som favoritter til sejren i dette opgør. Vejle Boldklub møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og FC Nordsjælland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Lukas Engel. Han er topscorer for Vejle Boldklub med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

FC Nordsjælland krydser til gengæld fingre for, at Simon Adingra kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.