Vejle Boldklub mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub har fordel af hjemmebane på Vejle Stadion, når Hillerød Fodbold kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

Nøjagtig 17 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hillerød Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Hillerød Fodbold præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 15 kampe, hvori de noterede sig 11 sejre og 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold kigger på 5 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Over/under: Over 3.5 til odds 2.62

Fuldtid: Vejle sejr til odds 1.29

BTTS: Ja til odds 2.00

Form Vejle Boldklub mod Hillerød Fodbold

Vejle Boldklub er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brabrand IF nedlagt 0-3, hvorefter det blev 3-1 mod Hvidovre IF. Senest måtte også Nykøbing FC bøje sig i et 4-5 nederlag. Vejle Boldklub blev talt om som titelkandidater i Nordicbet Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Vejle Boldklub har vist potent form på Vejle Stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Hillerød Fodbold er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Nykøbing FC, før de bankede SønderjyskE med 2-3. Senest blev Fremad Amager nedlagt i en 3-0 sejr. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Hillerød Fodbold kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Hillerød Fodbold kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 6.

Vejle Boldklub vandt 5 kampe, scorede 19 mål og indkasserede 5 i deres foregående 7 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. Hillerød Fodbold vandt 2 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 8 mål og lukkede 21 ind. Dette indbragte dem 6 point.

Vejle Boldklub vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Vejle Boldklub går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 1-0-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Vejle Boldklub mod Hillerød Fodbold Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Richard Sukuta-Pasu viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Vejle Boldklub bør bringe ham i spil mod Hillerød Fodbold. Sidstnævnte ankommer med Youssef Dhaflaoui, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub høstede tre point i 8 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. I deres seneste 10 udekampe lykkedes det kun Hillerød Fodbold at score kampens første mål én gang. Vejle Boldklub åbnede scoringen i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Vejle Boldklubs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.