Vejle Boldklub mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub tager imod Hobro IK på Vejle Stadion i runde 10 den kommende søndag i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 21 point fra deres første 9 kampe. Hobro IK halter 6 point efter oven på 9 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 10 i i tabellen.

Vejle Boldklub har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vejle Boldklub har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 7 sejre og 2 nederlag.

Hobro IK kan blot fremvise en enkelt sejr efter 9 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 5 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Hobro IK.

Form Vejle Boldklub mod Hobro IK

Vejle Boldklub har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-2 sejr over Hillerød Fodbold. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til HB Køge, siden 2-0 mod Vendsyssel FF.Vejle Boldklub vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Vejle Stadion, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 4 ind og scorede selv 13.

Hobro IK har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Nykøbing FC, hvorefter de mod Hvidovre IF tabte 6-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Fredericia, der vandt 1-3.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Hobro IK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 3 uafgjorte og 3 nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv 5.

Vejle Boldklub vandt 3 kampe, scorede 14 mål og indkasserede 3 i deres foregående 4 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 9 point.Hobro IK vandt 1 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 1 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 3 point.

Vejle Boldklub vs Hobro IK – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Hobro IK – indbyrdes historik

Vejle Boldklub plejer at byde at møde Hobro IK, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.30.

Kristian Kirkegaard har været stærk for Vejle Boldklub i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Don Deedson Louicius kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Vejle Stadion.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Vejle Boldklub presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens Hobro IK presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Vejle Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.