Vejle Boldklub mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF er på besøg hos Vejle Boldklub på mandag til et opgør på Vejle Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Vejle Boldklub går ind til runde 31 som nummer 3 i 3F Superliga tabellen med 33 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Hvidovre IF samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Vejle Boldklub klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Hvidovre IF, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Hvidovre IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har vundet otte sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Vejle Boldklub scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Hvidovre IF kigger på fire sejre, samt syv uafgjorte såvel som 19 nederlag i 3F Superliga. Hvidovre IF kiksede med at holde buret rent i deres seneste 15 kampe.

Vores tip

  • 26 af Vejle Boldklub’s seneste 28 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 20 af Vejle Boldklub’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Vejle Boldklub’s seneste 14 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 kampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 kampe Vejle Boldklub har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 17 kampe
  • I 13 af de seneste 15 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 12 kampe Hvidovre IF har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret

Form Vejle Boldklub mod Hvidovre IF

Vejle Boldklub er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev OB nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-2 mod Viborg FF. Senest måtte også Lyngby Boldklub bøje sig i et 1-0 nederlag. Vejle Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede otte mål, men lukkede også seks ind.

Bare ét point forhindrer Hvidovre IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Viborg FF, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod OB, som satte sig igennem med 1-2. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ti mål.

Vejle Boldklub vandt nul kampe, scorede fem mål og indkasserede 13 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt to point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hvidovre IF sig en point og nul sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede to gange.

Vejle Boldklub vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Hvidovre IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vejle Boldklub på Vejle Stadion.

Mads Kaalund rejser ikke med Hvidovre IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Vejle Boldklub sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Hvidovre IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Hvidovre IF med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Vejle Stadion den 21 april 2024. Vejle Boldklub vandt seks af deres seneste ti kampe mod Hvidovre IF, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

Vejle Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF.

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF Spiltips

Det kører udmærket for German Onugkha, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i hans seneste seks kampe, så Vejle Boldklub håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Hvidovre IF den kommende mandag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med German Onugkha til at finde vej til netmaskerne her.

Vejle Boldklub vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Vejle Boldklub sætter næsen op efter at komme på tavlen på mandag, da Hvidovre IF var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vejle Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.