Vejle Boldklub mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub byder velkommen til Hvidovre IF i Nordicbet Liga på lørdag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub er nummer 1 i tabellen med 28 point efter 13 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 2 med 27 point efter 13 kampe.

Hvidovre IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Vejle Boldklub bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vejle Boldklub har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 9 mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Hvidovre IF udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.5 kasser pr. kamp, eller 25 mål i alt. De indkasserede også 12 scoringer, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Vejle Boldklub er noteret for 9 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hvidovre IF kigger på 8 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Hvidovre IF.

Form Vejle Boldklub mod Hvidovre IF

Vejle Boldklub har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Hobro IK. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over Brabrand IF. Vejle Boldklub blev talt om som titelkandidater i Nordicbet Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Vejle Boldklub har vist potent form på Vejle Stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 3 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Vejle Boldklub, før de sejrede 1-4 mod Fremad Amager. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-4 nederlag mod Næstved BK. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hvidovre IF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hvidovre IF vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 6 mål ind og scorede selv 14.

Vejle Boldklub opnåede 13 point fra deres foregående 6 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 4 sejre med 16 mål scoret og 4 indkasseret. Af deres seneste 6 kampe mod hold fra top seks sikrede Hvidovre IF sig 6 point og 1 sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede 9 gange.

Vejle Boldklub vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Vejle Boldklub går til kampen mod Hvidovre IF med en 7-3-0 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 70%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF fandt begge vej til netmaskerne 4 gange.

Vejle Boldklub mod Hvidovre IF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Richard Sukuta-Pasu, der viser god form for Vejle Boldklub. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hvidovre IF.

Gæsterne krydser fingre for Christian Jakobsen til at score igen efter 4 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vejle Boldklub var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 0 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Hvidovre IF sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende lørdag. Vejle Boldklub åbnede scoringen i ikke færre end 6 af deres seneste 10 hjemmekampe. Hvidovre IF har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i 6 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Hvidovre IF landede et snit på 0.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Vejle Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.