Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub er på besøg hos Vejle Boldklub på onsdag til et opgør på Vejle Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

På en tredjeplads i tabellen har Lyngby Boldklub opnået 32 point på de første 29 afviklede runder. Vejle Boldklub samlede 30 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i 3F Superliga stillingen af sig.

Der er blevet scoret flittigt i Vejle Boldklubs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på onsdag.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Vejle Boldklub har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Lyngby Boldklub kigger på otte sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 25 af Vejle Boldklub’s seneste 27 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 19 af Vejle Boldklub’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 kampe i træk Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 kampe i træk Vejle Boldklub har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 14 udekampe
  • 12 af Lyngby Boldklub’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 19 af de seneste 21 udekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub tabte 8 af 9 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • I de seneste 5 kampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub

Vejle Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 3-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Viborg FF, som blev nedlagt med 1-2. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

Lyngby Boldklub er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Vejle Boldklub, før de bankede Randers FC med 2-1. Senest blev OB nedlagt i en 1-2 sejr. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 17 mål og scorede selv syv.

Vejle Boldklub vandt nul kampe, scorede fem mål og indkasserede 13 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt to point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig fem point og en sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede 12 gange.

Vejle Boldklub vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vejle Boldklub på Vejle Stadion.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 12 kampe mod Vejle Boldklub. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Vejle Boldklub vandt to af deres foregående ti kampe mod Lyngby Boldklub, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub blev der scoret højst to mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub Spiltips

German Onugkha har fem mål i seks 3F Superliga kampe for Vejle Boldklub, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Lyngby Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andri Gudjohnsen, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

Vejle Boldklub vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Vejle Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Vejle Boldklub opererer med et snit på 1.7 mål i disse dueller, mens Lyngby Boldklub ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.